Polmanclaim
Image default
Gezondheid

Deze gespecialiseerde tandarts behandelt u terwijl u onder narcose bent

Niemand gaat voor zijn of haar plezier in de tandartsstoel zitten. Sterker nog, veel Nederlanders zijn bang voor de tandarts. Dit kan resulteren in het uitstellen van een bezoek waardoor er lange tijd geen controle heeft plaatsgevonden. Terwijl uw gebit zeer belangrijk is. En hoe langer u het uitstelt, hoe meer complicaties er kunnen optreden. Voor veel mensen biedt het de uitkomst om een tandarts te bezoeken die u behandelt onder narcose. Maar hoe werkt dit nu precies?

Een gespecialiseerde narcosetandarts in Deventer

Bij Tandartspraktijk St. Jozef begrijpen ze uw angst en kunnen ze u perfect helpen. Zij hebben namelijk een gespecialiseerde narcosetandarts in dienst waardoor u een behandeling kunt ondergaan terwijl u slaapt. Hiermee helpen ze u graag bij het wegnemen van uw angst voor de tandarts. Dit doen zij op verschillende manieren. Stap één is dat u contact opneemt met hun narcosetandarts. Dan is het mogelijk om tijdens het angstspreekuur samen naar behandelmogelijkheden te zoeken waarbij narcose mogelijk is. U wordt ontvangen in een rustige en prettige sfeer waarbij ze altijd ruim de tijd voor u nemen. Zij tonen begrip, zijn open en vertrouwen staat bij hen voorop.

Een behandeling onder narcose

Is er een behandeling met narcose uitgekozen? Dan brengt de anesthesist u voor de behandeling bij de tandarts onder narcose. Vervolgens wordt de behandeling uitgevoerd terwijl u er niks van meekrijgt. Daarbij wordt uw gezondheid constant gemonitord. Is de behandeling afgelopen? Dan bent u snel weer bij bewustzijn waarbij de bijwerkingen hedendaags minimaal zijn.

Maak een afspraak

De medewerkers van deze praktijk weten als geen ander dat patiënten erg bang kunnen zijn voor een tandartsbehandeling. Daarom zoeken ze graag samen met u naar een oplossing! Een gezond gebit is haalbaar wanneer u een behandeling ondergaat bij een tandarts met narcose. Neem hiervoor contact met hen op en plan een afspraak in.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/