Polmanclaim
Image default
Gezondheid

Verras de jarige met een verjaardagsontbijt van ontbijt.nl

Er is er een jarig hoera hoera. Dat is misschien niet echt waar een jarige ’s ochtends bij het wakker worden op zit te wachten. De jarige rekt zich waarschijnlijk liever nog eens uit en zal de dag net als anders willen gaan beginnen, douchen, ontbijten en misschien zelfs gaan werken.

Dat is nou net wat de jarige niet zal gaan lukken. Er staat namelijk een verrassing voor de jarige klaar. De tafel is al feestelijk gedekt met een heerlijk ontbijt. De jarige zal sowieso zeer verrast zijn, want de producten op tafel komen niet uit eigen keuken.

 

Mogelijkheden met ontbijtjes

Dat klopt, het ontbijt is namelijk besteld bij ontbijt.nl. Op deze site is een verjaardagsontbijt bestellen heel eenvoudig. Alle ontbijtjes zijn met zorg samengesteld met verse ingrediënten en uitsluitend A-merken. Ontbijt.nl. heeft een ruime keuze aan verschillende soorten ontbijtjes. Zo zit u altijd safe met het klassiek ontbijt, goed voor elke jarige. Speciaal voor de jarige die iets met Frankrijk heeft bestelt u natuurlijk een Frans ontbijt met een aantal heerlijke Franse kaasjes. En is de jarige een visliefhebber? U raadt het al, met een visontbijt zal hij of zij de verjaardag op bijzondere wijze starten.

Voor de luxe paarden onder de jarigen, die ook nog eens over een flinke eetlust beschikken, is er het luxe ontbijt, waar ook vis bij inbegrepen is. Uiteraard is er ook met de vegetariërs rekening gehouden. Die kunnen zich met het vegetarisch ontbijt tegoed doen aan een uitgebreid assortiment van Hollandse kazen.

 

Ontbijtjes op de zaak

Voor de werkende jarige die uit principe nooit thuis ontbijt, kunt u een van bovenstaande ontbijtjes natuurlijk ook op de zaak laten bezorgen. En werkt de jarige in een klein team? Bestel een zakelijk ontbijt vanaf vijf personen voor alle watertandende collega’s. De jarige zal bij zijn collega’s niet meer stuk kunnen.

Voor het geval u de jarige echt wilt verrassen, laat u deze natuurlijk in het ongewisse over wie de gulle gever van het verjaardagsontbijt is. Bij ontbijt.nl kunt u een ontbijt anoniem bestellen.

 

Ontbijten met chocolade

Zo kunt u aan elk ontbijt nog extra items voor de jarige toevoegen. Wat denkt u van chocolade? Kies uit een doos Celebrations, Merci of een overheerlijke reep Toni Chocolonely. Het wordt helemaal een feestje met een lekker fles bubbels zoals een luxe champagne of een luxe cava. U vindt deze extra opties onder aan elke ontbijtrubriek.

Wilt u iets speciaals aan het ontbijt toevoegen dat niet in het uitgebreide assortiment is opgenomen? Dat is in de meeste gevallen mogelijk. Neem contact met ontbijt.nl op en maak uw wensen en suggesties kenbaar.

Het verjaardagsontbijt laten bezorgen is heel eenvoudig. Wanneer u voor 17:00 uur bestelt, wordt het ontbijt de volgende dag op het door u gewenste tijdstip en op elk adres in Nederland bezorgd. Wij wensen u en de jarige smakelijk eten en een goede start van de dag.