Polmanclaim
Image default
Gezondheid

De beste fysiotherapie Rotterdam is Yules Masseert

Fysiotherapie is belangrijk voor veel mensen. Als je bijvoorbeeld profsporter bent, kan het zijn dat je sneller een blessure oploopt. Het is dan bijvoorbeeld beter om altijd fysiotherapie te volgen zodat je minder snel een blessure oploopt of zelfs helemaal niet. Veel mensen denken dat je alleen fysiotherapie neemt bij klachten, maar dat hoeft dus niet altijd! Bij Fysiotherapie Rotterdam kun je terecht voor fysio en massages. 

Voor welke klachten kan ik een afspraak maken?

Bij Yules masseert maakt het niet uit wat voor klachten je hebt, of het nu gaat om de nek, rug of schouders, je kan bij Yules voor alle klachten terecht en ze zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer herstelt. Je kan er ook terecht voor bepaalde massages om tussentijds even te ontspannen! 

Iedere klacht is anders 

Bij iedereen is een klacht anders en kan een klacht ook anders voelen of anders veroorzaakt worden. Bij Yules wordt er een persoonlijke behandeling gegeven zodat ze de oorzaak van de klacht beter kunnen achterhalen zodat er de juiste behandelingen gegeven kunnen worden en je sneller kan herstellen. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je al een tijd last hebt van dezelfde klachten. Yules masseert gaat ervoor zorgen dat de klachten zo snel mogelijk verdwijnen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de klacht en het persoonlijke herstel wordt er gekeken hoeveel behandelingen er nodig zijn. Soms kan dit vooraf bepaalt worden, maar het kan altijd zijn dat het herstellen langer duurt dan verwacht. Bij het eerste gesprek oftewel het intakegesprek wordt er gekeken naar de klachten, hieruit wordt een beslissing gemaakt hoelang je herstel ongeveer gaat duren. In sommige gevallen kan er zelfs na 1 afspraak al herstel zijn. De behandelingen kunnen vergoed worden door je verzekeraar. Vraag dit na bij je verzekeraar voordat je een afspraak maakt.