Polmanclaim
Image default
Gezondheid

Zo genees je lichamelijke klachten of verminder je pijn

Heb je last van lichamelijke klachten of pijn? Dan is fysiotherapie de oplossing voor jou! fysiotherapie helpt namelijk om lichamelijke klachten te genezen of pijn te verminderen. Daarnaast kun je er massages krijgen of sport begeleiding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel het aanbod op onze website! Wil je fysiotherapie eerst uitproberen? Dat kan! Neem dan contact op met fysio Rotterdam of kom langs in één van de vestigingen. Wij helpen je graag verder! Lichamelijke klachten of pijn hoeven niet langer een probleem te zijn. Fysiotherapie is dé oplossing voor jou!

Welke behandelingen worden er gegeven?

fysiotherapie is een breed vak en er zijn dan ook veel behandelingen mogelijk. Bij fysio Rotterdam worden de volgende behandelingen gegeven:

– massages

– sport begeleiding

– mobilisaties

– oefentherapie

– manuele therapie

Naast fysiotherapie bieden wij ook andere behandelmogelijkheden aan, zoals logopedie of psychologische hulp. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde fysiotherapeuten.

Pijn verminderen of lichamelijke klachten genezen? fysiotherapie is dé oplossing! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel het aanbod op onze website! Fysio Rotterdam helpt je graag verder!

Meer over fysiotherapie

Fysiotherapie kan helpen om lichamelijke klachten te genezen of pijn te verminderen. Daarnaast zijn er verschillende behandelingen mogelijk, zoals massages, sport begeleiding en mobilisaties. Ook bieden wij andere behandelmogelijkheden aan, zoals logopedie of psychologische hulp. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde fysiotherapeuten. Pijn of lichamelijke klachten hoeven niet langer een probleem te zijn! Fysiotherapie is dé oplossing voor jou.

Fysiotherapie kan zowel preventief als genezend ingezet worden. Preventieve fysiotherapie richt zich op het voorkomen van lichamelijke klachten. Hierbij wordt vaak samengewerkt met andere disciplines, zoals ergotherapie of oefentherapie. Genezende fysiotherapie is bedoeld voor mensen die reeds klachten hebben. In de meeste gevallen wordt hier een behandelplan opgesteld dat aansluit bij de individuele situatie. fysiotherapie is dé oplossing voor jou!