Polmanclaim
Image default
Gezondheid

Met deze fysiotherapie in Den Haag worden uw rugklachten effectief behandeld

Merkt u dat bepaalde bewegingen oncomfortabel zijn en voelt u hierbij pijn in de rug? Wanneer u moeite heeft met bewegen en rugklachten ervaart, is het verstandig om dit te behandelen bij een fysiotherapeut. Zij helpen u aan de hand van de juiste kennis en een gepersonaliseerd plan weer volledig op weg. Voor fysiotherapie in Den Haag die gericht is op klachten aan de rug bent u bij De Rugschool in goede handen.

 

Verschillende behandelmethodes voor een effectieve en snelle oplossing

Met rugklachten wilt u niet te lang rondlopen. Het belemmert u in het dagelijks leven en wanneer u er niets aan doet, kan het erger worden. Bij De Rugschool ontvangen ze u graag voor een uitgebreide intake om uw klachten in kaart te brengen. Afhankelijk van uw klachten en de oorzaak ervan zal er een behandeling ingezet worden. Met hun ruime ervaring en verregaande kennis bent u verzekerd van een juiste behandeling. Hun specialisme ligt bij de rug, daarom kunnen zij klachten aan dit complexe onderdeel van het lichaam correct, effectief en snel oplossen. De verschillende fysiotherapiebehandelingen die zij in Den Haag aanbieden zijn:

 

  • Dry needling
  • Schroth therapie
  • Manueel therapie
  • Sportfysiotherapie
  • McKenzie therapie
  • Claudicatio therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Scholingsprogramma’s

 

Een persoonlijke benadering

Niet iedereen ervaart dezelfde klachten aan zijn of haar rug en daarom is een persoonlijke benadering essentieel. Alleen hierdoor kan er een perfect afgestemd behandelplan opgezet worden. Wanneer u fysiotherapie van De Rugschool in Den Haag start, bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Uw klachten staan namelijk centraal en deze worden uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek. Aan de hand van uw klachten ontvangt u een behandelplan en wordt u uitgebreid geïnformeerd over de plan van aanpak en hoe u geholpen wordt op van uw rugklachten af te komen. Heeft u rugklachten? Neem dan contact met hen op en plan meteen een intake in.