Polmanclaim
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze kapper in Tilburg staan uw wensen centraal

Zoekt u een kapper in Tilburg waar u een persoonlijke behandeling krijgt met een uiterst professionele aanpak? Hair & Looks biedt u wat u zoekt! Zij zorgen ervoor dat u met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat. Bij deze salon staan de wensen van de klant centraal en kunt u rekenen op professionaliteit. Een vertrouwd en comfortabel gevoel wordt gecombineerd met passie voor het vak. De specialisten hebben een flinke dosis ervaring, maar gaan regelmatig op training bij Roverhair. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste trends, knip- en kleurtechnieken en kunnen ze u op de juiste manier van dienst zijn.

Specialisten die vol passie aan de slag gaan

Bij deze kapper in Tilburg hebben de kappers ieder zo zijn eigen specialismen. Zo is de ene kapster gespecialiseerd in behandelingen met verf en anderen weer in het knippen van kinderen of heren. Hierdoor is het voor iedereen aan te raden om eens binnen te stappen! Het maakt namelijk niet uit wat voor knipbeurt u wilt: in de kapperszaak ervaart u een vertrouwd en comfortabel gevoel. Bij deze kapper in Tilburg kunt u goede techniek en een prettige afspraak verwachten.

Een kappersabonnement voor een onbeperkt aantal bezoeken

Wilt u uw haarkleur veranderen door middel van high/lowlights of een nieuwe basiskleur? Liever permanenten of watergolven? Of wilt u uw kapsel juist veranderen zonder dat er een schaar of verf aan te pas komt? De specialisten doen dit graag voor u. Breng snel een bezoek aan deze kapper in Tilburg en ontdek de vele mogelijkheden! Bent u tevreden en wilt u met regelmaat een bezoek brengen? Dan kiest u eenvoudig voor een abonnement. Betaal een vast bedrag per maand en u bent verzekerd van een onbeperkt aantal bezoeken, afhankelijk van uw behoefte. Zo kunt u altijd terecht en hoeft u niet over tarieven na te denken.

https://hairandlooks.nl