Beauty en verzorging

Laat uw haar knippen door deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Bent u toe aan een nieuwe haarstijl en bent u daarom op zoek naar een professionele kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan is Moniques Hairfasion in Krimpen aan de Lek dé plek voor u! Zowel heren als dames en kinderen kunnen hier terecht en worden altijd gastvrij ontvangen. Aan de hand van uw wensen wordt uw haar gewassen, geknipt, geverfd en in model gebracht. Bij deze kapsalon profiteert u altijd van hoge kwaliteit en uitstekende service tegen scherpe prijzen. U betaalt nooit te veel, maar loopt gegarandeerd met een glimlach de salon weer uit!

Ga voor een nieuwe haarstijl

Wilt u eens een volledig nieuwe haarstijl, maar heeft u geen idee wat bij u past? Dan zit u bij deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel helemaal goed. Door de ervaring en expertise van deze professionals geven zij u graag advies. Ze zijn op de hoogte van de laatste haartrends en vertellen u graag meer over welke soort haarstijl bij u past. Uiteraard luisteren ze naar uw wensen en gaan ze vervolgens graag voor u aan de slag. U kunt uw haar laten verven, stylen en gewoonweg knippen. Voor dames wordt er ook de mogelijkheid aangeboden voor een bruidskapsel en bruidsvisagie. Heren kunnen naast hun haar ook hun baard laten bijwerken. Bij deze salon gebeurt dat op een klassieke manier met een open mes.

Neem bij vragen contact op

Wilt u uw haar laten knippen, verven en stylen door Moniques Hairfasion in Krimpen aan de Lek? Bekijk dan hun website voor meer informatie en maak direct een afspraak. Dit kan eenvoudig online. Zo ziet u direct welke dagen er nog beschikbaar zijn. Heeft u nog vragen aan de kapper van deze salon in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Neem dan contact met hen op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Ze helpen u graag verder!

https://moniqueshairfashion.nl/