Polmanclaim
Image default
Beauty en verzorging

Effectief en veilig ontharen in de regio Tilburg door gekwalificeerde huidtherapeuten

In geval van ongewenste beharing kan ontharen in de regio Tilburg een oplossing bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit uit te laten voeren. Er zijn verschillende technieken die aangeprezen worden. Het belangrijkste is echter dat het op een effectieve en veilige manier gebeurt bij een professionele praktijk met gediplomeerde en gekwalificeerde huidtherapeuten. U weet dan zeker dat u goed zit en de ontharing op de juiste manier wordt uitgevoerd. DermaVision is een praktijk in de regio Tilburg met huidtherapeuten die u adviseren over de juiste behandeling. Samen met u stellen ze een persoonlijk behandelplan op.

Hoe gaat het ontharen in deze praktijk in de regio Tilburg in zijn werk?

DermaVision maakt veelal gebruik van lichtbundels. Deze hebben het effect van een laser. Hiermee kunt u uw lichaam definitief ontharen in hun praktijk nabij Tilburg. Zij zijn gevestigd in Waalwijk en Berkel-Enschot. In deze praktijken bekijken ze uw situatie. Ze onderscheiden overbeharing op plaatsen waar al haar zit en overbeharing waar normaal gesproken geen haar zit. De kleur van het haar is van belang en vooraf zullen ze u op de hoogte stellen van hoeveel behandelingen ze nodig hebben voor het definitief ontharen in hun praktijken nabij Tilburg. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld en wordt er gekozen voor een van de twee effectieve behandelingen.

Deze behandelingen ontharen definitief

Normaal gesproken maakt DermaVision, in de buurt van Tilburg, gebruik van twee methoden voor ontharen. Allereerst is er de Intense Pulsed Light (IPL). Door lichtbundels komt er warmte in het haarzakje die aan een klein bloedvat bevestigd is. Door deze warmte wordt de verbinding verbroken en kunnen nieuwe haren niet meer groeien op deze plek. Dan is er de elektrische epilatie. IPL werkt doorgaans alleen op pigment. Elektrische epilatie werkt voor iedere haarkleur. Dit werkt overigens ook voor beharing op huidtransplantaten. Dit bedrijf zal in elk geval altijd naar uw persoonlijke situatie kijken om het beste behandelplan op te stellen. Maak gebruik van een vrijblijvend intakegesprek om u te laten informeren.

https://dermavision.nl/