Polmanclaim
Beauty en verzorging

Uw spataderen veilig laten verwijderen nabij Arnhem

Wanneer u zich ontevreden of onzeker voelt over uw spataderen, dan kunt u deze laten verwijderen door een specialist nabij Arnhem. U vindt de juiste deskundigheid om dit te laten doen bij Optimum Clinics in Oosterbeek, niet ver van de stad Arnhem. Dr. De Zwart-Storm is hier de specialist in spataderen verwijderen en gebruikt hiervoor hypermoderne medische apparatuur. Hierbij wordt gebruikgemaakt van lasertechnieken. Door de non-invasieve procedure bent u verzekerd van een voorspoedig herstel, wat uiteraard een fijn gevoel geeft nadat u de behandeling heeft gehad. Wanneer u langs bent geweest in de kliniek nabij Arnhem, wordt de diagnose binnen één week gesteld, waarna het behandelingsplan voor het verwijderen van spataderen volgt. Voor meer informatie over de behandeling bezoekt u de website van Optimum Clinics.

Ook gespecialiseerd in de bovenooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie wordt toegepast in de kliniek nabij Arnhem wanneer men last heeft van overtollig huid-, spier- en vetweefsel in de bovenste oogleden. Bij de behandeling wordt dit dan ook verwijderd en herpositioneerd. De incisie die wordt gemaakt, zorgt ervoor dat u geen in het oog springende littekens aan de behandeling overhoudt. De arts van Optimum Clinics zal u mondeling en schriftelijk informeren over de voor- en nadelen, procedure, nazorg en de verwachte hersteltermijn. Tevens heeft u een week bedenktijd tussen het adviesgesprek en de daadwerkelijke procedure. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken door de voor- en nadelen op een rijtje te zetten die in uw situatie van toepassing zijn. Ook over de bovenooglidcorrectie vindt u op de website van deze specialist uit de omgeving van Arnhem meer informatie.

Kom langs in Oosterbeek of bij een andere vestiging

Optimum Clinics is, behalve in Oosterbeek, ook gevestigd in Denekamp en Dinxperlo. Bent u op zoek naar een specialist in een bovenooglidcorrectie of het verwijderen van spataderen in de buurt van Arnhem? Dan kunt u het best bij de dichtstbijzijnde vestiging in Oosterbeek langsgaan. Bekijk welke vestiging voor u het dichtstbij is en vraag een consult aan om de mogelijkheden te bespreken.