Polmanclaim
Beauty en verzorging

Uw spataderen veilig laten verwijderen

Wanneer u zich ontevreden of onzeker voelt over uw spataderen, dan kunt u deze laten verwijderen door een specialist. U vindt de juiste deskundigheid om dit te laten doen bij Optimum Clinics in Oosterbeek, niet ver van de stad Arnhem. Dr. De Zwart-Storm is hier de specialist in spataderen verwijderen en gebruikt hiervoor hypermoderne medische apparatuur. Hierbij wordt gebruikgemaakt van lasertechnieken. Door de non-invasieve procedure bent u verzekerd van een voorspoedig herstel, wat uiteraard een fijn gevoel geeft nadat u de behandeling heeft gehad. Wanneer u langs bent geweest, wordt de diagnose binnen één week gesteld, waarna het behandelingsplan voor het verwijderen van spataderen volgt. Voor meer informatie over de behandeling bezoekt u de website van Optimum Clinics.

Ook gespecialiseerd in de bovenooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie wordt toegepast wanneer men last heeft van overtollig huid-, spier- en vetweefsel in de bovenste oogleden. Bij de behandeling wordt dit dan ook verwijderd en herpositioneerd. De incisie die wordt gemaakt, zorgt ervoor dat u geen in het oog springende littekens aan de behandeling overhoudt. De arts van Optimum Clinics zal u mondeling en schriftelijk informeren over de voor- en nadelen, procedure, nazorg en de verwachte hersteltermijn. Tevens heeft u een week bedenktijd tussen het adviesgesprek en de daadwerkelijke procedure. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken door de voor- en nadelen op een rijtje te zetten die in uw situatie van toepassing zijn. Ook over de bovenooglidcorrectie vindt u op de website meer informatie.

Kom langs in Oosterbeek of bij een andere vestiging

Optimum Clinics is, behalve in Oosterbeek, ook gevestigd in Denekamp en Dinxperlo. Bent u op zoek naar een specialist in een bovenooglidcorrectie of het verwijderen van spataderen in de buurt van Arnhem? Dan kunt u het best bij de dichtstbijzijnde vestiging in Oosterbeek langsgaan. Bekijk welke vestiging voor u het dichtstbij is en vraag een consult aan om de mogelijkheden te bespreken.