Polmanclaim
Image default
Sport

Pionnen aanschaffen voor op het veld

Om een normale training te kunnen uitvoeren, zijn pionnen nodig. Deze hulpmiddelen van plastic zijn voor trainers en coaches de ideale rechterhand op het veld. Met deze pionnen kunnen er verschillende oefeningen worden gedaan die eraan bijdragen dat er een volwassen en keurige oefensessie wordt afgewerkt. Ze dienen als hulpmiddel en kunnen overal op het veld worden neergezet. Bijvoorbeeld als kader van een positiespel of partij, maar ook als parcours waar doorheen gedribbeld dient te worden. Dat is natuurlijk de keuze van de trainer in kwestie. Ze zijn te koop in verschillende maten en kleuren en ook dat heeft met de persoonlijke voorkeur te maken. 

Belangrijk onderdeel 

Een set pionnen zijn net als hesjes onmisbaar op het trainingsveld. Zonder deze onderdelen kan een trainer simpelweg nauwelijks iets doen op het veld. Zonder pionnen is het bijvoorbeeld al niet mogelijk om een partijtje te doen omdat het dan onmogelijk is om te zien hoe groot het veld is voor de spelers. Dat is enorm onhandig. Er kan gezegd worden dan pionnen net zou belangrijk zijn als ballen, omdat het zonder beide gewoon niet mogelijk is om een volwaardige training op poten te zetten. Iedere coach zal dat beamen en weet dat het erg handig is om er veel bij te hebben. 

Trainen doordeweeks 

De meeste ploegen werken doordeweeks hun trainingen af en spelen in de weekenden hun wedstrijden. De pionnen zijn dus vooral op doordeweekse avonden nodig voor de ploegen en hun trainers. Tijdens een wedstrijd in het weekend hebben ze uiteraard een stuk minder functie dan bij de trainingen. Onderschat echter niet dat pionnen erg belangrijk zijn voor de coaches en ervoor zorgen dat er lekker gespeeld kan worden. Schaf dan ook vooral een nieuwe set aan voor het nieuwe seizoen. De spelers zijn daar blij mee.