Polmanclaim
Image default
Sport

Maaltijdvervangende shakes, ontzettend handig als je het druk hebt!

Je hebt je verslapen! Er is veel te weinig tijd om nog even snel de keuken in te duiken en een goede, vullende maaltijd klaar te maken. Maar je moet uiteindelijk toch wat eten, om te voorkomen dat je energie al midden op de dag op is. Maar wat? Herken jij jezelf hierin en heb je het helemaal gehad met jezelf elke dag afvragen wat je vandaag op je bord schept? Dan zijn maaltijdvervangende shakes je redder in nood.

Shakes als maaltijd?

Je hebt het goed gezien. Een shake in plaats van een hele maaltijd. Met de maaltijdvervangende shakes van Vitminfood heb je zo gezonde maaltijd in de vorm van een shake. De shakes zijn rijk aan koolhydraten, proteïnen, onverzadigde vetten, vitaminen en mineralen, zodat je alle dagelijks benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, die je normaal gesproken via een gewone maaltijd ook binnenkrijgt.

De keuze is zo gemaakt

Doordat je zelf de basis van je maaltijdvervangende shake kan bepalen, ben je ervan verzekerd dat je shake lekker smaakt, zoals jij het wilt. Zo kun je kiezen om je maaltijdpoeder schepjes te mengen met water, yoghurt of zelf veganistische amandelmelk. Zodra je weet wat je lekker vindt, ben je binnen een paar seconden klaar met het voorbereiden van maaltijdvervangende shake. Natuurlijk kan je dit om de zoveel tijd afwisselen met een andere basis wat jij lekker vindt.

Klaar binnen no time

Naast het feit dat maaltijdvervangende shakes ontzettend gezond zijn, zijn ze ook nog eens ideaal om te maken op welk moment dan ook. Doordat je alleen een basis van bijvoorbeeld water of melk moet mengen met een aantal schepjes van de maaltijdpoeder, heb al binnen een paar seconden een heerlijke maaltijd voor je staan. Of je nou nog snel wat moet eten voordat je naar werk vertrekt of iets makkelijks te eten voor onderweg wilt meenemen, een maaltijdvervangende shake komt altijd goed van pas.

 

Gerelateerde artikelen

De beste fysiotherapie Rotterdam is Yules Masseert

Het volgen van goede Personal training Arnhem

Pionnen aanschaffen voor op het veld