Polmanclaim
Image default
Beauty en verzorging

Wat te doen tegen mee-eters

Hoe vreemd het ook klinkt, onze telefoons kunnen bijdragen aan acne-uitbraak. Vraag je je wel eens af waarom je een puistje op je kin of wang krijgt? Het zou die mobiele telefoon van je kunnen zijn! De oliën en het vuil van je handen, telefoonhoesje, en de binnenkant van je handtas vinden allemaal hun weg naar je telefoon. De bacteriën en oliën van die bronnen komen dan op je huid terecht als je aan het bellen bent. Een keer per week het oppervlak van je telefoon schoonmaken vermindert de overdracht van deze vuile elementen en helpt storende puistjes te verwijderen.

Als je de slechte gewoonte hebt om je gezicht aan te raken, ben je niet de enige. Of het nu gaat om het kloppen op je wang of het krabben aan je jeuk, de meeste mensen doen het zonder erbij na te denken. Handen behoren echter tot de vuilste en meest met bacteriën beladen delen van het lichaam. Ze uit de buurt houden van je gezicht is een van de beste dingen die je kunt doen om jezelf te beschermen tegen mee-eters en puistjes.

Terwijl veel mensen elke dag hun gezicht wassen, hebben ze de neiging om de rest van hun lichaam te verwaarlozen. Als je echt puistjes wilt voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je hele lichaam schoon en gezond is. Het zal je verbazen hoe vuil je kussenslopen en handdoeken kunnen worden, zelfs als je ze maar één keer per dag gebruikt. Het is belangrijk om je handdoeken na elk gebruik te wassen, zodat vuil, olie of bacteriën die zich in de loop van de dag hebben opgehoopt, niet blijven rondslingeren.

Bij ons is de gezondheid van uw huid altijd onze eerste prioriteit. Daarom raden we je ten zeerste af om zelf te proberen een mee-eter te verwijderen – het is niet alleen lelijk en vaak pijnlijk, maar het kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid van je huid door het verspreiden van bacteriën en infecties. Dus wat moet je in plaats daarvan doen? De beste manier om van mee-eters af te komen is een afspraak te maken met een medisch schoonheidsspecialiste, die een behandelplan op maat kan opstellen op basis van het type, de locatie en de omvang van het puistje. Een dergelijke behandeling kan chemische peelings, microdermabrasie of laserresurfacing omvatten.

Het gebruiken van korean skincare zoals cosrx kan helpen mee-eters te verkommen.

Mensen met een vette huid kunnen geneigd zijn hun gezicht te veel te wassen. Het is echter belangrijk om je huid effectief en voorzichtig te reinigen. Hoewel mee-eters geen ongemak veroorzaken en over het algemeen als onschuldig worden beschouwd, kan het zijn dat je er vanaf wilt omdat ze een cosmetisch probleem zijn. Als je mee-eters hebt, heb je waarschijnlijk ook andere vormen van acne, zoals mee-eters en/of puistjes.

https://kocosmo.nl/