Polmanclaim
Image default
Woning en Tuin

De Scandinavische stijl van decoreren

Eenvoudige decoratie, het is nog steeds verfijnd. Leer in het artikel van vandaag meer over Hübsch Interior meubilair en Scandinavische decoratie!

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, minimalistische en moderne stijl om uw huis te decoreren, is de beste optie de Scandinavische stijl, waar het concept is om kleuren te gebruiken in een witte omgeving.

Door deze creativiteit te gebruiken, kunnen we een gezellige, eenvoudige en aangename omgeving samenstellen. Maar in het geval dat het overmatige gebruik van wit u stoort, is de tip om te wedden op bedrukte kussens, boeken of kleurrijke accessoires die rust brengen en de omgeving niet zo nuchter achterlaten.
 

Hoe deze stijl tot stand is gekomen

 
Scandinavië is een regio in Noord-Europa die Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken omvat. De Scandinavische stijl ontstond aan het begin van de 20e eeuw en kreeg de kenmerken van de regionale ambachten en landschappen van deze gebieden.

Carlo Larsson is de ontwerper die de Scandinavische stijl van interieurs heeft beïnvloed door neutrale kleuren en licht verouderde elementen te combineren. De stijl combineert het traditionele met het moderne.

 

Hoe kunt u deze stijl in uw decor integreren

 
Om een omgeving in Scandinavische stijl samen te stellen, kunt u gebruik maken van het contrast van moderne meubelen uit de Hübsch Interior lijn met klassieke en vintage details. Investeer in meerdere armaturen in dezelfde omgeving of grote, opvallende stukken in het zwart.

 

Hübsch Interior – De elegantie van de eenvoud

 

Eenvoud helpt bij de inrichting van de omgeving, in deze stijl zijn de meest geschikte elementen keramiek en glas. De kleuren in de Scandinavische decoratie moeten neutraal zijn, om een lichte, aangename, rustige en kalme omgeving te creëren.

Probeer te kiezen voor witte en neutrale kleuren, zoals grijs en beige, ze zijn overheersend in deze stijl van decoreren. Combineer eenvoud en persoonlijkheid om een gezellige en verfijnde omgeving te creëren.

Om de kou van wit te doorbreken, is de tip om elementen uit de Hübsch Interior lijn te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, wol, linnen en stenen. Kleine details maken het verschil, zoals een vaas met planten of voorwerpen die discreet vergeten zijn op de vloer, waardoor de indruk wordt gewekt van een uitgeklede en vrolijke omgeving.

Vergeet niet dat Scandinavische decoratie een stijl is die kenmerken weerspiegelt die dichter bij de mensen en hun manier van leven staan.