Polmanclaim
Beauty en verzorging

Na een professionele fillerbehandeling ziet u er stralend uit

U wordt een dagje ouder en helaas is dat ook aan uw huid te zien. U krijgt rimpels en uw huid en lippen verliezen volume. Deze zaken horen bij het verouderingsproces, maar zijn zeker niet leuk. U voelt zich nog fit en wilt dit ook uitstralen. Een fillerbehandeling is dan zeker het overwegen waard. Tijdens zo’n behandeling worden rimpels en gezichtsdelen met weinig volume opgevuld met materiaal. Het best kiest u voor natuurlijk materiaal dat wordt toegediend met een paar kleine prikjes. Het resultaat is:

  • Oppervlakkige én diepe rimpels vervagen
  • Uw lippen worden subtiel voller
  • Donkere kringen onder uw ogen verdwijnen
  • Uw gezichtscontouren verbeteren

Dankzij een fillerbehandeling krijgt u dus weer een frisse en jeugdige uitstraling. U voelt zich goed en dat is nu ook duidelijk te zien.

De behandeling heeft geen permanent resultaat

In Nederland zijn permanente fillers tegenwoordig verboden. Deze fillers bestaan uit niet-natuurlijke stoffen, waardoor ze niet door het lichaam afgebroken worden. Hierdoor kunnen mogelijke complicaties optreden. Zo kunnen er infecties, bobbels en kapselvorming rond de filler ontstaan. Daarom wordt nu alleen gebruikgemaakt van tijdelijke fillers die op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken worden. Complicaties treden hierdoor nauwelijks op. Bovendien kan het resultaat van de fillerbehandeling zo gemakkelijk ongedaan gemaakt worden. Mocht het resultaat tegenvallen, dan kan de filler eenvoudig opgelost worden met hyaluronidase. Zo loopt u niet uw hele leven rond met een tegenvallend uiterlijk.

Kies voor een veilige behandeling door een gecertificeerde chirurg

Wanneer u een fillerbehandeling wilt ondergaan, is het slim om te kiezen voor een veilige behandeling door een gecertificeerde plastisch chirurg. Bij Betan Clinics wordt de behandeling altijd uitgevoerd door een Nederlands en Europees gecertificeerde plastisch chirurg. Deze chirurg maakt gebruik van natuurlijk fillermateriaal en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Ook levert hij een uitzonderlijke kwaliteit en geeft hij altijd eerlijk advies. Kortom: bij hem bent u in goede handen.

https://www.betanclinics.nl/