Polmanclaim
Image default
Gezondheid

Pijnklachten en stijfheid bij artrose verminderen met een effectieve behandeling

Heeft u artrose en bent u op zoek naar een effectieve behandeling om uw pijn te verzachten en stijfheid te verminderen? Dan kunt u terecht bij de experts van Carpus. Tijdens een intakegesprek bekijken ze welke behandeling het best is voor uw artrose en bespreken ze de mogelijkheden met u. Vervolgens wordt er een behandeltraject ingepland. Dit kan bestaan uit oefentherapie, maar ook het nemen van geneesmiddelen of het ondergaan van een operatie. Welke behandeling het best is voor u hangt volledig van uw persoonlijke situatie en uw wensen af. Zo is een behandeling voor artrose in knieën heel anders dan voor pijn aan uw handen. Daarnaast hangt het soort behandeling dat wordt toegepast ook af van uw klachten. Het verminderen van stijfheid wordt bijvoorbeeld op een andere manier verzorgt dan pijnverlichting.

Een innovatieve behandelmethode met elektromagnetische velden

Naast bovengenoemde behandelmethoden, heeft Carpus ook een nieuwe behandeling voor artrose. Zo kunt u hier ook een behandeling met elektromagnetische velden ondergaan waardoor uw bloedtoevoer verbetert. Dit zal de kwaliteit van uw kraakbeen verbeteren en het herstellend vermogen ondersteunen, waardoor u verlichting van uw klachten ervaart. Wilt u ook van deze innovatieve behandeling gebruikmaken? Neem dan contact op met de experts van Carpus. Dan beoordelen zij of deze behandeling de juiste is voor uw klachten.

De juiste behandeling voor klachten in ieder gewricht

In welke gewrichten u ook artrose heeft, Carpus heeft een effectieve behandeling die speciaal wordt toegespitst op uw klachten. Plan een afspraak in bij deze experts voor een intakegesprek en ontdek de mogelijkheden om uw pijnklachten en stijfheid te verminderen. De experts van dit bedrijf doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last van uw artrose heeft. Hiervoor hoeft u niet eens de deur uit. Naast een bezoek aan de praktijk behoort een thuisconsult namelijk ook tot de mogelijkheden.

https://www.carpus.nl/