Polmanclaim
Image default
Woning en Tuin

Welke brievenbus is qua prijs en kwaliteit het beste?

Elk huishouden heeft een brievenbus. In het ene huis bevindt de brievenbus zich in de voordeur. Bij een andere woning hangt de brievenbus aan de muur en bij weer andere woningen bevindt de bus zich in de tuin voor aan de weg. Net als bij auto’s en andere gebruiksartikelen, hebben brievenbussen geen eeuwig leven. Op een gegeven moment zijn ze op. Ze gaan uiteindelijk, en dat soms na een lange tijd hoor, toch roesten en zullen in verloop van de jaren uit elkaar vallen. Een mooi moment om eens een nieuwe brievenbus te gaan kopen. Maar wat is nou een goede? Ja, waarschijnlijk zijn de duurste exemplaren ook meteen de beste! Maar wat is nou de beste brievenbus als je alleen eens de prijs en kwaliteit bij elkaar legt en dit vergelijkt?

De Bobi brievenbus is erg goed, maar dat is ook meteen de duurste

De Bobi brievenbus van Yourmailbox.nl is erg goed. Maar dat is ook meteen de allerduurste brievenbus. Daar mag je dan ook wel wat kwaliteit van verwachten. Als je echt naar prijzen gaat kijken en naar stevigheid, waterdichtheid en formaat, dan zien we dat de Zandvoort brievenbus van Brievenbuswebshop eigenlijk een heel goed product is. Deze is nog vrij betaalbaar, het materiaal is erg dik en stevig, hij is waterdicht en erg ruim zodat er voldoende post in kan. Door het speciale vlinderslot is het ook mogelijk om de bezorger toe te laten staan om pakketjes in de bus te leggen.

De Zandvoort kan zowel als wandbrievenbus en als vrijstaande gekocht worden. Bij het vrijstaande model horen mooie rvs brievenbuspalen welke een mooi contrast vormen met de in RAL gespoten bus. De kleuren waar uit je kunt kiezen zijn:

Antraciet

Zwart

Wit

Bordeaux

Blauw

Groen

 

zandvoort brievenbus

Conclusie:

Wil je dus voor een betaalbaar prijsje toch een hoge kwaliteits brievenbus kopen? Kies dan voor de Zandvoort! Heb je meer budget? Dan is de Bobi brievenbus ook een perfecte aankoop!