Polmanclaim
Image default
Aanbiedingen

Klantbehoud medewerker Nederlandse loterij

Ben je aangenomen en al 3 maanden of langer in dienst bij de klantenservice van de Nederlandse Loterij? Dan krijg je een eenmalige netto bonus van maar liefst 250 euro.

Wil jij je aansluiten bij het retentieserviceteam van bedrijven als De Staatsloterij, Lotto en Eurojackpot? Wacht niet langer, schiet op en lees de Nederlandse loterij is erg interessant Je gaat aan de slag bij Cendris op de klantenservice van de Nederlandse loterij.

Jij en je collega’s staan ​​achter je bureau en proberen het verschil te maken voor de klanten van NLO.

Je praat op een vriendelijke manier met klanten en vindt voor hen passende offertes. Mededogen is buitengewoon belangrijk voor deze functie.

Je bent een expert, je kunt klanten verder helpen, je kunt je dromen waarmaken en je kunt klanten overtuigen met je enthousiasme.

Daardoor kun je jezelf met enthousiasme overtuigen en altijd tactisch doen, zodat je klanten altijd glimlachen.

Ook als de klant teleurgesteld is, hoef je niet in paniek te raken, maar kun je alle klantvragen zoveel mogelijk beantwoorden via telefoon, e-mail en andere systemen en iedereen de meeste kans op winst geven. U heeft de mogelijkheid om al deze klanten duidelijke en correcte antwoorden te geven en u kunt andere systemen gebruiken. Daarom moet je eerst goed met de computer kunnen omgaan en snel kunnen schakelen.

Uiteraard moet je vooraf veel weten over de Nederlandse loterij, kennis, enthousiasme, vertrouwen, sympathie en deelname. Jij bent de expert die onze klanten nodig hebben. Maar wees gerust dat je vooraf een betaalde training krijgt en ook na de training nog voldoende begeleiding van collega’s, coaches en teammanagers. Wij vinden het belangrijk om je bij ons thuis te voelen, te genieten van nieuwe dingen en je wilt meewerken aan de ontwikkeling van jezelf en je afdeling.

 Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als een verantwoordelijke verslaafde, ze zijn bereid nieuwe ideeën te accepteren en ook hun eigen ideeën naar voren te brengen. Teamleden die samen het beste resultaat zoeken. We bieden je ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ons tegelijkertijd te ontwikkelen. Door samen te zijn zorgen we voor tevreden klanten. De opdrachtgever is een Nederlandse loterij, zoals u wellicht weet. Holland Lottery is een nieuwe klant van Cendris. Jij en je collega’s kunnen zorgen voor het succes van het project. We hebben een fijne tijd doorgebracht met je collega’s. Je kunt niet alleen het verschil maken voor klanten, maar ook zorgen voor een gezonde en comfortabele sfeer op de werkvloer. . Een opwindende nieuwe omgeving. Maar wees gerust, collega’s, coaches en teammanagers staan ​​voor je klaar

Wat vragen we

Startdatum: Sinds juli 2020 kun je al 5 werkdagen aan een betaalde training beginnen; Besluitvaardig: Ben jij een daadkrachtig persoon? Echte gesprekken voeren met klanten Behandel elke klant met enthousiasme Je ontdekt wat de werkelijke behoeften achter de oppositie zijn Bereid al het mogelijke te doen om klanten te behouden Nederlands: naast telefonisch werk kun je ook inkomende e-mails afhandelen.

Je beschikt daarom ook over: perfect Nederlands meesterschap, goede typevaardigheid, nauwkeurige werkhouding; sociale / communicatieve vaardigheden: je bent een makkelijk in de omgang en graag een gesprek met oprechte interesse. Met klanten en collega’s; opleidingsniveau: minimaal MBO werk- en denkniveau; heb je interesse

Wat we bieden

Flexibele openingsuren: Onze dienst bewaring is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur; totaal uurloon: 9,70 euro (ben je jonger dan 21 jaar maar minimaal 18 jaar dan Het totale uurloon is 7,76 euro); Afdeling: onze gereserveerde afdeling is een van de meest interessante en dynamische afdelingen die je tegenkomt; Vaardigheden: leer veelgebruikte vaardigheden: effectief omgaan met allerlei soorten mensen Gebruik overtuigende, verleidelijke taal en hoe je je persoonlijkheid kunt laten stralen via de telefoon; extra: opgebouwde vakantiegeld, vakantie- en reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer); Dynamische en moderne werkomgeving: plus de mogelijkheid om thuis te werken; tijd: kies je eigen uurcategorie (tussen 20 en 40 uur per week); betaalde training: betaalde training voor werkvoorbereiding; doorgroeimogelijkheden: de grootste groei kans. Van beginner tot professional tot expert. Je weet nooit hoe de bal zal rollen. Je leven is heel mooi: we danken je voor je inzet en belonen het hier. Hebben we toffe producten voor je?  Met dit enorme spaarsysteem kun je munten verzamelen, die kunnen worden gebruikt om extra items in de muntenwinkel te inspireren. Denk bijvoorbeeld aan een avondje in een bioscoop, een dag in een pretpark of een van de vele producten (cadeaubonnen, elektronica, huishoudelijke apparaten, etc.); Talent Lab: laat je talent stralen. Dit is een eenmalig of tijdelijk banenplan De plaats. Bijvoorbeeld wanneer we op zoek zijn naar fotografen of projectteamdeelnemers voor een open dag.

vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/klantenservice-medewerker.html