Polmanclaim
Image default
Dienstverlening

wanneer is het vervangen van een groepenkast van belang?

Een groepenkast uitbreiden is pas van belang als er meer groepen nodig zijn voor de elektronische apparaten in uw huis. Als je niet voldoende groepen hebt en je elektrische apparaten tegelijkertijd gaat gebruiken dan gaan de zekeringen springen of uitslaan omdat je meer dan 16 ampère gebruikt. wanneer je een oude groepenkast uitgebreid dan zijn er veel mogelijkheden tot extra opties. De meeste installatiegroepen hebben een max van 16 ampère. Deze beveiliging zorgt ervoor dat een groep niet meer dan 3600 watt kan verdragen. De beveiliging is tegen overbelasting en kortsluiting van de groep. Als de groepen goed zijn verdeeld in je huis dan kan de stroom goed doorlopen naar alle elektrische apparaten, en zo kun je alles blijven gebruiken zonder dat de automatische schakelaar uitschakelt en overbelast raakt. 

De kosten van groepen uitbreiden

Wil jij je groepen laten uitbreiden dan ben je be Elektricien Roosendaal aan het goede adres. Wanneer je onlangs nieuwe elektrische apparaten hebt gekocht, zoals een wasmachine of een combimagnetron, dan kan het zijn dat het nodig is dat je je groepenkast gaat uitbreiden. Voor het uitbreiden van een nieuwe groep ben je rekenen op ongeveer 100 euro. De elektriciens van Elektricien Roosendaal weten precies hoe dit moet, omdat dit een alledaagse klus is. Je krijgt bij Elektricien Roosendaal echt waar voor je geld.

Besparen op de uitbreiding 

Als je je groepenkast wilt uitbreiden ben je echt op het juiste adres bij Elektricien Roosendaal. Elektricien Roosendaal kan deze klus enorm snel uitvoeren en uiteraard worden alle veiligheidsnormen goed in acht genomen. Omdat Elektricien Roosendaal zo snel werkt zal het uurtarief meevallen en zo valt de uiteindelijke prijs ook mee. De elektriciens van Elektricien Roosendaal zijn zo snel omdat ze dagelijks groepenkasten vervangen, daardoor hebben ze veel ervaring opgebouwd om zo de beste service te leveren.