Polmanclaim
Image default
Bedrijven

Voor de inkoop van singles en lp’s moet je hier zijn!

Het is weer helemaal hip geworden, het luisteren van lp’s en singles. Bij een bedrijf die de inkoop Singles doet van deze voorwerpen kun jij je slag slaan om ze aan te schaffen. Zorg er wel eerst voor dat je een lp-speler in huis hebt, dan kun jij geweldige muziek gaan luisteren die op singles en lp’s gemaakt zijn.

Wat zijn singles en lp’s?

Sommige artiesten maken weer muziek op singles en lp’s. Dit komt omdat het weer helemaal in is om op deze manier muziek te luisteren. Maar een lange tijd is er niets gemaakt op deze singles en lp’s. Dat komt omdat het al best oud is. Sommige bedrijven doen nu de inkoop van deze oudere singles en lp’s zodat andere mensen deze weer kunnen kopen. Een langspeelplaat of vinylplaat wordt vaak afgekort tot lp. Dit is een oudere soort cd waar vroeger muziek op gezet wordt. Zo kan er muziek afgeluisterd worden op een later moment dan dat het live gespeeld wordt. Ook kun je het blijven luisteren. Door de komst van cassettes en cd’s werden lp’s al steeds minder vaak verkocht. Maar juist nu is er weer een kleine groei in de verkoop van deze platen. Omdat er veel verzamelaars zijn van deze singles en platen worden ze ingekocht door bedrijven om ze weer te verkopen. Een lp kan een heel album bevatten en een single maar tot maximaal drie liedjes.

De inkoop van de singles en lp’s zorgt ervoor dat het grotere publiek weer deze platen in huis kan halen. En je kunt op zoek naar net die ene speciale plaat van een artiest die je leuk vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oude plaat van Pink Floyd? Of een geweldige plaat van The Beatles? Zo kan ook een metalband zoals Metallica niet ontbreken in je collectie platen in je kast.