Polmanclaim
Image default
Vakantie

Van der Valk Apeldoorn, de Cantharel

Wilt u graag even bijkomen van de dagelijkse drukte of bezoekt u liever actief een bruisende stad? Plan dan een weekendje of nachtje weg naar een hotel in Apeldoorn. Hier heeft u alle ruimte om tot rust te komen tussen de prachtige natuur. Met fiets- en wandeltochten kunt u uw eigen tempo bepalen en tegelijkertijd genieten van het diverse landschap van de Veluwe.

Houdt u ervan om een dagje door te brengen in de stad? Dan is er in Apeldoorn genoeg te beleven! Laat u bijvoorbeeld onderdompelen in de geschiedenis en ontdek de geheimen van de stad. Met een overnachting bij de Cantharel, hét Van der Valk hotel in Apeldoorn, kunt u genieten van zowel de rust als verschillende leuke activiteiten. Kortom, genoeg redenen om een weekendje of nachtje weg te plannen bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel! 

Overnachten met aanbiedingen

Wie wil er nou niet overnachten in een hotel in Apeldoorn met aanbieding? Bij de Cantharel, het Van der Valk Hotel in Apeldoorn, geniet u van verschillende aanbiedingen tegen een goede prijs! U heeft de keuze uit meerdere luxe kamers of suites. Wanneer u een aanbieding boekt, profiteert u naast de kamer ook nog eens van een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet! Vervolgens kunt u kiezen tussen leuke outdoor-activiteiten of lokale evenementen.

Eigen paard mee?

Wilt u graag tips over de omgeving? Breng dat een bezoekje aan de blokhut naast de paardenstallen van het hotel. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende fiets- en wandelroutes. Bent u een echte paardenliefhebber? Dan kunt u samen met uw paard overnachten bij Van der Valk in Apeldoorn. Na een comfortabele nacht kunt u uw paard ophalen bij de paardenstallen en rijdt u gemakkelijk de bossen in!

Wanneer u terugkeert van een outdoor-activiteit of evenement zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het beauty- en wellness-gedeelte van het hotel. Hier kunt u zich volledig laten onderdompelen in luxe en rust. Een perfecte afsluiting van een actieve dag in de natuur of stad.

 

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/