Polmanclaim
Image default
Alarmsysteem

Sloten vervangen: Wanneer en waarom is het tijd om de sloten te veranderen?

Dit is iets dat we onszelf moeten vragen om de simpele reden dat we ons veilig willen voelen. Het veranderen van sloten is iets dat de meeste mensen wel weten, maar nauwelijks overgaan in het daadwerkelijk doen van het werk. Of het nu voor een woning of bedrijf is, het is altijd leuk om te weten dat er een soort van beveiliging is in een plaats waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen of waar we onze belangrijkste items houden.

Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom u uw sloten zou moeten vervangen:

Verhuisd
Wanneer ik naar een nieuwe plaats ga, denk ik dat we altijd moeten overwegen om de sloten te veranderen. Wie weet hoeveel reservesleutels er mogelijk zijn bij de vorige huurders. Het is altijd beter om beveiligd te zijn dan met spijt te leven.

Breek in of probeer in te breken
Een belangrijke tijd om sloten te vervangen, is een inbraak of poging om in te breken. Er is geen twijfel over hoe u uw sloten kunt verwisselen in een situatie als deze.

Sleutels verloren
Te midden van het verliezen van onze sleutels, stoppen we niet echt en denken we na over wat de gevolgen kunnen zijn. Zoals ze in het openbaar verliezen, wat ertoe leidt dat iemand ze oppikt; Wat kan zo’n persoon doen met je sleutels? Dat is een vraag die je hoogstwaarschijnlijk niet zou willen ervaren. Op dat moment moet je nadenken over het wisselen van sloten. Nood aan de man? Met de 24-uurserivce van Lock Secure rijdt onze slotenmaker Rotterdam binnen maximaal een uur na uw belletje. Zo kunt u snel weer uw huis in en kunnen wij het slot vervangen door een nieuw SGK-gekeurd slot

Oude sloten
Als de sloten versleten en moeilijk te gebruiken zijn, is dit een andere goede reden om de klus te klaren. Met de tijd worden sloten een beetje eigenwijs en moeilijk te bedienen. Vooral sloten die niet zijn veranderd in een zeer lange tijd. Dus als je je slot ziet dat het omhoog beweegt en niet opent met de juiste sleutel, zou dit een indicatie moeten zijn om je sloten te vernieuwen.

Andere situaties
Als je met huisgenoten leeft, is het altijd een goed idee om je lokken van tijd tot tijd te veranderen, vooral wanneer een oude kamergenoot weggaat of wanneer je een nieuwe kamergenoot hebt.

Door uw sleutels uit te lenen aan een professional, buurman of zelfs een vriend, zou u op zijn minst moeten overwegen de sloten te vervangen. Zoals we allemaal weten, hebben uw sloten geen geschatte tijd om te veranderen. Alleen bepaalde omstandigheden en situaties zorgen ervoor dat we onze sloten veranderen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam