Polmanclaim
Image default
Auto's en Motoren

Gegarandeerd slagen bij 123 Theorie

Ook op korte termijn kun je bij 123 Theorie terecht voor een auto theoriecursus Amsterdam. Op onze site zie je de komende cursus- en examendata op een rij. Zit een bepaalde dag vol, dan melden we dit erbij. Groot voordeel van de 123 Theorie cursus is dat iedereen kan slagen. We hebben met name aandacht voor jongeren die het lastig vinden zich te concentreren. En voor meiden en jongens die dyslectisch zijn of ADHD hebben. De training die wij aanbieden is heel compact en vindt plaats op de ochtend van het examen. Dit betekent dat je slechts één dag kwijt bent aan het behalen van je auto theorie certificaat.

Slimme tips& trucs

Je hoeft geen duur boek te kopen of huiswerk te maken. Alle belangrijke zaken worden je op een toegankelijke, logische manier uitgelegd door onze top-docenten. Alleen die punten die tijdens het examen aan de orde kunnen komen, worden behandeld. Overbodige info zul je niet krijgen. Met de leerstof vers in je geheugen, word je ’s middags persoonlijk naar de CBR-locatie gebracht voor het examen. Voor je het weet roep je “Ik ben geslaagd!”.

Amsterdam, Breda, Rotterdam enz!

Een eerste stap zetten richting rijbewijs met een theorieles in Rotterdam. Als dit jouw plan is, kun je je melden bij 123 Theorie. Iedereen is bij ons welkom, ook als je moeite hebt met de Nederlandse taal of als je examenvrees hebt. Onze docenten weten als geen ander hoeveel stress een toets, test of examen met zich mee kan brengen. Zij hebben bewezen dat ze mensen echt op hun gemak kunnen stellen. Gewoon door je serieus te nemen en goed naar je te luisteren. Aanmelden kan via de website. Je kunt ook telefonisch contact opnemen en per Whatsapp: 085 060 1230, 0629 99 99 62.

https://www.123-theorie.nl/