Polmanclaim
Image default
Auto's en Motoren

Mercedes E-klasse te koop

Staat daar nou een Mercedes E-klasse te koop? Een gebruikte? Kijk in de achteruitkijkspiegel en trap indien mogelijk meteen op de rem. Een Mercedes E-klasse occasion is gewild en wil je nou graag een keer een dergelijke auto rijden, dan dien je snel te werk te gaan als er dan eindelijk eens een geschikte occasion beschikbaar komt. De Mercedes E-klasse wordt gezien als hét model van Mercedes. De E-klasse wordt ook wel de taxi Mercedes genoemd, omdat dit type niet zelden wordt gebruikt als taxi.

Tussen de Mercedes C-klasse en meer luxe S-klasse

Je kunt de Mercedes E-klasse inschalen tussen de C-klasse en de meer luxe S-klasse. De E-klasse is er sinds 1993 en heette toen de Mercedes W124. Met de E-klasse kwam de Mercedes met ronde koplampen terug, en dat was al heel even geleden. De Mercedes E-klasse is ondertussen beschikbaar in sedan, station, coupé en cabrio uitvoering. Opvallend aan de E-klasse is zeker ook het aantal verschillende motoren dat beschikbaar is. Bijzonder zijn zeker die met een 9-traps automaat. Binnen de diesel uitvoeringen geldt de E 420 CDI als de blikvanger.

Binnen dertig minuten

Hoewel jij je het niet voor kunt stellen, kun je zelfs in de Mercedes E-klasse te maken krijgen met pech onderweg. Je komt geen meter meer verder. Anno 2020 ervaar je dan dat pechhulp in Nederland goedkoop kan, nu je een beroep kunt doen op RoadGuards, een collectief van honderden monteurs die 24/7 voor je onderweg zijn Heb je pech? Bel met RoadGuards en binnen dertig minuten is een monteur bij je om je verder te helpen. Dat kan gewoon zonder duur abonnement. Je betaalt alleen voor de werkzaamheden die de monteur verricht en dat doe je rechtstreeks aan de monteur. Nu de RoadGuards er zijn, gaat iedereen met een geruster gevoel de weg op.