Polmanclaim
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement Den Haag

Meer kans op een baan met outplacement in Den Haag bereik je met hulp van een goed outplacementbureau. Een outplacement bureau voert outplacement trajecten uit in opdracht van de werkgever en/of de werknemer. Met outplacement word je dus begeleid in het zoeken en vinden van een nieuwe baan wanneer je ontslagen wordt.

Outplacement in vele soorten en maten

Outplacement is er in vele soorten en maten. En veel outplacement bureaus roepen dat ze de beste zijn. Tip: wanneer een bureau dat doet moet je als werknemer of werkgever eigenlijk al niet voor dat bureau kiezen. Meestal zijn dit de outplacement bureaus die geen nieuwe klanten uit hun netwerk krijgen en noodgedwongen moeten roepen dat ze de beste zijn om ‘werk’ binnen te halen. Wanneer een outplacement bureau geen klanten uit het eigen netwerk binnenhaalt zegt dit vaak ook iets over de kwaliteit van de dienstverlening van het betreffende bureau. Of het beschikt dan over weinig netwerk, of werkgevers en werknemers keren niet terug en geven geen goede ervaringen door aan anderen. Kies dus niet voor een outplacement bureau dat roeptoetert: ‘wij zijn de beste!’ of ‘regionaal de sterkste’. Meestal kom je dan bedrogen uit.

Kies weel voor een outplacement bureau dat naar je luistert en eerlijk is over jouw kansen op de arbeidsmarkt. Kies bij voor keur een bureau dat niet werkt met zogenaamde standaardpakketten, maar stel met het bureau samen je outplacement traject samen.

 

Outplacement Den Haag

Ook in Den Haag zijn meerderde outplacement bureaus gevestigd. Het beste kun je er drie of hooguit vier selecteren om oriënterend kennis mee te maken. Kijk of dat het klikt met de outplacement adviseur en vraag door op hun werkwijze. Hoe ziet hun netwerk er uit, zijn ze aangesloten bij de OVAL, is scholing ook mogelijk, wat zijn de kosten van outplacement, kan het bureau mij helpen bij het nauwkeurig berekenen van mijn transitievergoeding? Neem dus de tijd om met meerdere outplacement bureaus in Den Haag kennis te maken alvorens je een bureau kiest!

 

https://www.outplacementbureau.nl/outplacementbureau-den-haag/