Polmanclaim
Image default
Vakantie

Een vakantie om nooit meer te vergeten

Een mooie vakantie naar Paramaribo staat vast op je bucketlist. Dat begrijpen wij volledig, want het is ook een prachtige stad. In Paramaribo is ontzettend veel te doen en is een ontzettend mooie stad voor alle leeftijden. Je hoeft ook alleen maar zomerkleding mee te nemen in je koffer als je op vakantie gaat naar Paramaribo. Het is daar namelijk altijd lekker weer, zelfs in de winter! Hierdoor hoef je nooit bang te zijn voor een koude vakantie, want wanneer je ook gaat, het weer is niks om je zorgen over te maken. Je komt dus ongetwijfeld terug met een lekker kleurtje.

Een vredige stad

Paramaribo kent een intens verleden, die goed terug te zien is in de stad. Naast het koloniale verleden die goed zichtbaar is, zie je ook veel culturen samenkomen. Het mooie van deze stad is dat iedereen vredig met elkaar leeft en geen oordelen heeft over andere religies. Op deze manier kan iedereen volledig zichzelf zijn in deze stad en vormt het een veilige omgeving. In deze stad zijn dus ook veel kerken, moskeeën en kathedralen te vinden, soms zelfs naast elkaar. Dit is vrij bijzonder om te zien, maar wel ontzettend mooi. Veel steden en landen kunnen nog een voorbeeld nemen aan Paramaribo.

Veel bezienswaardigheden die niet te missen zijn

Ondanks dat Paramaribo niet over mooie stranden beschikt, is er genoeg om van te genieten in deze stad. De omgeving is namelijk wel prachtig. Je kan door de leukste straten fietsen of rijden en de markten zijn ook zeker iets wat je echt niet moet missen. De rondleiding door de stad is dan ook zeker aan te raden. Tijdens je vakantie naar Paramaribo kan een gids je rondleiden en je de mooiste plekjes van de stad laten zien. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je vakantie haalt en alles hebt gezien. Paramaribo ligt natuurlijk wel dichtbij de Atlantische Oceaan, dus je kan hier ook een dag aan besteden.