Polmanclaim
Image default
Vervoer en transport

Een slot openboren: de absoluut laatste optie

Een slot openboren: de absoluut laatste optie

Wat kun je doen als je een gebroken slot tegenkomt? Als niets anders werkt, kan boren een verschil maken. U moet dit echter als een laatste redmiddel beschouwen. De reden hiervoor is dat je verschillende opties hebt om te proberen voordat je de drill-out krijgt. Laten we eens kijken.

Ken het slot
Eerst en vooral moet u het slot identificeren. Als je eenmaal weet wat het slot is, kun je beslissen of een andere methode zal werken. Boren is misschien niet de beste oplossing gezien de situatie; met andere woorden, het werkt misschien niet eens. Sommige sloten zijn ontworpen om de aanval van een boor te weerstaan. Het is ook mogelijk dat cilinders in het slot het slot breken wanneer de boormachine binnenkomt, maar niet op de manier die u verwacht. Dus in plaats van tijd, geld en frustratie te spenderen aan het boren in een slot, kijk dan welke andere technieken kunnen helpen.

Probeer het te “picken”
Een pikhouweel is een van de handigste gereedschappen die je zult hebben. Als je als slotenmaker werkt, klinkt het misschien raar dat je ooit een slot moet kiezen. Maar het is waar. Maar als je te weinig opties hebt, kan het helpen om het pickpistool te gebruiken. Als het schietpistool echter tekortschiet, hebt u mogelijk een stootsleutel nodig.

Probeer het open te stuiteren (bumping technique)
In feite zou proberen om een ​​stuitermethode te gebruiken wat u in de eerste plaats probeert te doen. Met de bumptoets kun je het slot testen om te zien hoe hardnekkig het is. Het zou maar een minuutje duren, en dan zou de deur moeten openen. Wanneer de deur niet opengaat, moet u in plaats daarvan een andere methode proberen – afhankelijk van hoeveel tijd u heeft en hoeveel tijd uw klant heeft.

Krijg de toestemming van de klant
Wanneer u in een slot moet boren, wordt het slot onbruikbaar. Op dat moment moet u het slot vervangen. Zorg dat u toestemming van de klant hebt voordat u deze drastische stap neemt.

Je moet ook je best doen om te voorkomen dat je de klant treitert; iemand zijn arm in een haastige beslissing brengen is nooit een goed idee in het gewone leven, maar het is een vreselijke tactiek om te proberen bij het omgaan met klanten. U wilt immers niet dat de klant een negatieve indruk krijgt van uw vermogen om uw werk te doen of potentiële gevolgen te brengen tegen het bedrijf waar u voor werkt wanneer u het slot tegenkomt.

Slotenmaker Den Haag
Om uw slot professioneel te laten openmaken, moet u bij een betrouwbare slotenmaker zijn. Veel louche slotenmakers boren express uw slot open. Zo bent u op korte termijn geholpen – u kunt immers uw huis weer in – maar hiermee creeëren ze extra werk voor zichzelf, namelijk het verkopen en installeren van een nieuw slot. Hier hangt, zoals u wellicht wel raadt, een aardig prijskaartje aan. Slotenmaker Den Haag is onderdeel van Lock Secure en garandeert een eerlijke en betrouwbare afhandeling.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag