Polmanclaim
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions One by One

 

Wimperextensions One by One

 

Wimperextensions 101: de meest gestelde vragen

Alles wat je moet weten over One by One Wimperextensions

Droomwimpers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en tegenwoordig kun je in veel beautysalons terecht voor een behandeling. De resultaten zijn veelbelovend: je hoeft niet elke dag meer mascara te gebruiken, of eigenlijk hoef je vaak helemaal geen oogmade-up meer te gebruiken. Er bestaan een aantal soorten wimperextensions en de populairste vorm is de Wimperextensions One by One techniek. Je kan deze soort laten zetten bij Wimperextensions Zutphen. Heb jij nog nooit wimperextensions gehad en wil je graag wat meer informatie erover? In dit artikel kun je alles lezen wat je moet weten over wimperextenions! Wil je meer weten over wimperserum? klik hier.

One by One, wat is dat?

Zoals eerder gezegd, bestaan er verschillende types extensions, maar de meest natuurlijke en populairste vorm voor mensen die nog nooit wimperextensions gehad hebben, zijn de Wimperextensions One by One. Met deze techniek wordt er op elke natuurlijke wimperhaar een enkele wimperextension-haartje gelijmd. Afhankelijk van hoeveel wimpers jij van nature hebt, zul je zo’n 150 tot 200 wimperextension-haartjes per oog bevestigd krijgen. Dit klinkt (en is) heel veel, dus daarom moet je geduld hebben als je besluit om wimperextensions te nemen. Meestal is de wimperstyliste ongeveer 1,5 uur uur bezig om jou te voorzien van een prachtige look. 

Is het wel veilig?

Ja, mits je de extensions laat zetten door een gecertificeerd persoon die weet wat zij doet! Het gebied rondom je ogen zijn erg delicaat en een allergische reactie, irritatie of kleine verwondingen kunnen zich al snel voordoen. Wimperextensions op zich zijn niet gevaarlijk, maar de manier waarop en de omstandigheden waarin deze worden aangebracht, kunnen dat wel zijn. Zo moeten de wimperlijm en de extensions bijvoorbeeld altijd steriel zijn en geschikt voor het gebruik rondom de ogen. De wimperstylisten van Wimperextensions Zutphen hebben allemaal een certificaat en zijn dus ervaren en getraind om de extensions op een veilige manier bij jou aan te brengen. Doe dus goed research als je ergens bij een salon wimperextensions wil laten zetten en zorg ervoor dat je bij een goede salon terecht komt die hygiënisch en verantwoord te werk gaat. Dit scheelt al een hoop gedoe. 

Hoe moet ik wimperextensions verzorgen?

Nadat je je wimperextensions hebt laten zetten, kun je het beste 24 uur niet douchen of sporten, zodat de lijm geheel kan drogen. Na deze 24 uur zijn je wimperextensions geheel waterproof en kun je doen wat je wilt. Wel kun je ze het beste regelmatig even borstelen met een schoon mascara-borsteltje, zodat ze mooi hun vorm blijven behouden. Mascara gebruiken mag, maar is absoluut niet nodig! Gebruik verder geen producten op oliebasis, want dit is niet goed voor de lijm. Wrijf niet teveel in je ogen en ga niet zelf aan de extensions trekken. De extensions vallen vanzelf uit, samen met je natuurlijke wimper waaraan de extension bevestigd zit. Je kunt bij Wimperextensions Zutphen ook terecht voor een touch-up: je wimperextensions one by one worden dan weer netjes aangevuld zodat je weer met een volle bos prachtige wimpers weer de deur uit kan.

 

https://droomwimpers.nl/one-by-one-wimperextensions/