Polmanclaim
Image default
Bedrijven

VOOR DE BESTE SPORTVLOEREN, DE REDELIJKSTE PRIJZEN

U zoekt naar sportvloeren voor uw sportschool en u wilt de beste prijzen voor de beste kwaliteit, dan helpen wij u heel graag. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit sportvloeren tegen mooie prijzen. Zo hebben wij sportvloeren voor verscheidene sporten tegelijkertijd, maar ook vloeren voor 1 specifieke sport. Ook zijn er bij ons vloeren te koop voor amateur sporten tot en met professionele sporten die voldoen aan alle internationale regelgevingen wat die specifieke sport betreft.  Onze vloeren zijn verder gemaakt van duurzaam materiaal, milieuvriendelijk en zeer medisch verantwoord. Dat wil zeggen dat de sporters er geen klachten van mogen onderhouden na het sporten. Het ondersteunt het spier en botstelsel en zorgt ervoor dat de sporters een hoger rendement halen. Dit alles voor de scherpste prijzen in heel Nederland.

HOE WORDEN DE SPORTVLOEREN GEMAAKT?

Elke sportvloer is uniek. Daarom worden al onze sportvloeren gemaakt op basis van uw behoefte. Het proces is heel simpel. U contact ons met uw aanvraag voor een offerte voor de aanmaak van een sportvloer voor een bepaalde sport of bepaalde sporten. Naderhand contacten wij u met een invulformulier waarbij wij u een aantal vragen stellen die ons een beeld zullen scheppen waaraan uw sportvloer zal moeten voldoen. Nadat wij dit formulier hebben geanalyseerd zullen wij dan wederom contact met u opnemen om u de verschillende modellen, modaliteiten met hun respectievelijke prijzen te presenteren waarna u dan uw keuze kunt maken. Na uw keuze gemaakt te hebben gaan wij over te het vervaardigen van u sportvloer en het aanbrengen daarvan voor u.

ZIJN ER ONDERHOUDSBEURTEN NODIG?

Jawel. Al onze sportvloeren zijn van de hoogste kwaliteit vervaardigd maar gaan door regelmatig gebruik ook wel achteruit. Ook het klimaat kan een belangrijke rol spelen. Door deze wear and tear is het zeer noodzakelijk de vloeren van tijd tot tijd te voorzien van een service om de kwaliteit optimaal te houden en uw sporters de maximale bescherming te bieden tegen ongelukken. Wij bieden naast onze reguliere prijzen ook onderhoudsbeurten aan in de vorm van pakketten waaruit u kunt kiezen op basis van uw budget en op basis van de minimale onderhoudsbeurten die noodzakelijk zijn voor uw specifiek vloer. Bij het aanschaffen van een sportvloer bij ons krijgt u behalve garantie ook enkelen maanden gratis onderhoudsbeurten inbegrepen als deel van ons customer care plan.