Polmanclaim
Image default
Bedrijven

Van Dijk advocaten Zoetermeer

Heeft u een goede letselschade advocaat nodig in de buurt van Den Haag? Dan kunt u rekenen op de vakkundigheid van Van Dijk advocaten. Thomas van Dijk is een letselschade advocaat gevestigd in Zoetermeer. Als gespecialiseerd advocaat staat hij al jarenlang mensen bij die slachtoffer zijn geworden van een ongeval in het verkeer, op het werk, of een medische fout. Letselschade advocaat Van Dijk gaat voor u aan de slag met het indienen van een schadeclaim, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met het juridische papierwerk. Door middel van een doortastende aanpak weet Thomas van Dijk elke zaak succesvol af te ronden.

LSA advocaat met ervaring

De afkorting LSA staat voor letselschade advocaat, maar niet elke letselschade advocaat mag zichzelf een LSA advocaat noemen. Een LSA advocaat voldoet aan een aantal belangrijke eisen. Zo weet u zeker dat u met een LSA advocaat kunt rekenen op iemand met ervaring en expertise. Een LSA advocaat heeft de juiste opleidingen afgerond, is al enige tijd werkzaam als advocaat en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Thomas van Dijk voldoet aan alle eisen en staat graag voor u klaar om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen. Of uw situatie nu eenvoudig of ingewikkeld is, Van Dijk advocaten nemen de tijd voor u en hanteren een persoonlijke benadering.

Directe verzekering

Met een WA verzekering, kunt u geleden schade claimen bij degene die aansprakelijk is voor het ongeval. Dit is mooi, maar er zitten ook nadelen aan. Zo kan het erg lang duren voordat is vastgesteld wie er aansprakelijk gesteld kan worden. Daarom wordt er nu gekeken naar de mogelijkheden van een directe verzekering. Hiermee kan de schade direct verhaald worden bij de eigen verzekeraar, waardoor deze sneller uitgekeerd kan worden.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/