Polmanclaim
Image default
Winkelen

Hoe scoor je de beste deal tijdens de sale in een tassenwinkel?

Houd jij net zoveel van tassen als van uitverkoop? Dan zul je waarschijnlijk erg blij worden wanneer jouw favoriete tassenwinkel sale heeft. Maar op de centjes zullen we altijd blijven letten, dus hoe scoor je de beste deal voor een tas in de sale? In dit artikel geven we 3 tips. 

1. Abonneer je op de nieuwsbrief

Wanneer de sale begint, verschilt per winkel. Vaak hebben winkels niet alleen seizoensuitverkoop, maar ook speciale sales die exclusief voor (vaste) klanten zijn. De makkelijkste manier om als eerste op de hoogte te zijn van de uitverkoop, is door je te abonneren op de nieuwsbrief van je favoriete tassenwinkel! 

2. Maak lijstjes

Sommige tassenwinkels hebben eindeloos veel tassen in hun assortiment. Wil je efficiënt kunnen winkelen tijdens de sale? Dan is het goed om, voordat de sale nog begint, alvast een favorietenlijstje samen te stellen. Vaak kun je bij webshops bijvoorbeeld je favorieten opslaan in je profiel. Op deze manier weet je van tevoren al welke tas jij het liefst zou willen hebben en hoef je, zodra de sale begint, niet eindeloos te scrollen en 1000 pagina’s aan tassen af te gaan. We weten namelijk allemaal dat het soms erg hard kan gaan tijdens de uitverkoop, dus je wilt er natuurlijk wel zo snel mogelijk bij zijn als jouw favoriete tas ineens met korting te koop is! 

3. Kortingscodes

Sommige winkels hebben speciale kortingscodes. Als je niet wilt wachten op de uitverkoop maar toch wel een beetje geld wil besparen, dan is zo’n kortingscode mooi meegenomen. Google dus altijd even of er niet ergens een code actief is, maar soms krijg je ook een code als je je abonneert op de nieuwsbrief (zie tip 1). In sommige tassenwinkels geldt er tijdens de tassen sale zelfs dat je ook kortingscodes bovenop de sale mag gebruiken, wat resulteert in dubbel voordeel!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, keyword analyse en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/