Polmanclaim
Image default
Mode en Kleding

Welke tas mag niet missen in je collectie

Welke tas mag niet missen in je collectie

 

Als liefhebber van tassen is het leuk om ook tassen te verzamelen. Soms denk je misschien dat je al en hele collectie hebt, maar dan komen er toch weer allemaal leuke tassen op de markt die je ook graag in je collectie zou willen hebben. Maar toch gaat het niet lukken om alle tassen in je collectie te krijgen. Maar welke tas mag er dan beslist niet ontbreken in je collectie? Lees meer in deze blog over het sparen van tassen. 

Het aanleggen van een tassencollectie thuis

Als je tassen wil gaan sparen moet je daar natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Het is dan natuurlijk ook leuk als je je tassen dan op een leuke manier kan laten zien. Maar hoe begin je eigenlijk met het sparen van tassen? 

Vaak begint het met een tas die je leuk vindt. Meestal blijf je dan bij een vast merk hangen. En voordat je het weet heb je een reistas en een werktas van dat merk al in huis. Het begin van je collectie aan tassen is dan een feit. Deze kan je dan steeds stapje voor stapje verder uitbreiden als er weer een nieuwe collectie aan tassen uitgebracht wordt.

 

Zorg voor leuke accessoires die bij je tas passen

Als je een leuke tas hebt gevonden, dan is het vaak mogelijk om dan ook een bijpassende portemonnee of pasjeshouder te kopen. Als je dan met je mooie tas op pad gaat, dat je dan ook met je portemonnee en je pashouder in de pas blijft lopen. 

Welke bijzondere tas mag niet ontbreken aan je collectie

Als je gaat nadenken over welke tas je beslist in je collectie zou moeten hebben, dan is dat toch wel de cowboysbag schoudertas. Deze unieke tas heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor iedere tassen liefhebber is er altijd een leuke cowboysbag schoudertas te vinden.

Naast deze tas is het natuurlijk altijd goed om uit te blijven kijken naar tassen die in een limited edition gemaakt worden. Als je naar die tassen gaat zoeken betaal je misschien wel iets meer geld voor je tas, maar je hebt zeker weten een tas in je collectie zitten die niet snel bij een van je vrienden in de collectie zal zitten.

Op rommelmarkten vind je vaak de wat oudere modellen tassen die in deze tijd niet meer te vinden zijn. Misschien vind je zo een oude en tweedehands tas ook wel super leuk om toe te kunnen voegen aan je tassencollectie.