Polmanclaim
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de drie verschillende lunches om mee te nemen naar je werk

Iedere werkdag zit je weer te twijfelen. Wat ga je vandaag meenemen naar jouw werk? Een lunch heeft invloed op jouw werkdag. Tijdens het werken verbruik je energie. De energie die je verbruikt, moet natuurlijk ook weer worden aangevuld. Als je een lange werkdag voor de boeg hebt, dan is het heerlijk om te genieten van je lunch. Even weg tussen de werksfeer en genieten van een overheerlijke lunch. Wij delen graag drie verschillende lunches met jou om mee te nemen naar je werk. 

 

  1. Klassiek brood 

Laten we beginnen met de enige echte klassieker: brood. Vele mensen nemen brood mee naar hun werk. Brood zit bordervol met koolhydraten en calorieën. Dat zijn twee dingen die jij nodig bent tijdens een lange werkdag. Het brood op zichzelf is zo slecht nog niet, vaak gaat het mis bij het beleggen van jouw boterham. Ongezond beleg, zoals hagelslag, zijn erg lekker, maar natuurlijk niet gezond. Kies ervoor om jouw boterhammen te beleggen met heerlijke verse groentes. We adviseren om dit wel in een aparte brood bewaardoos mee te nemen naar je werk. De groentes trekken op deze manier niet in het brood. Naast de groentes is mager broodbeleg ook een goede optie. Ontdek welk broodbeleg jouw voorkeur heeft en daarnaast ook nog gezond is. 

 

  1. Maak een overheerlijke wrap 

Een wrap is ideaal om de restanten op te eten. Heb je nog stukjes kip over van de vorige avond? Gooi ze niet weg, maar stop ze in de wrap. Snijd een aantal verschillende groentes en maak een gezonde wrap. De wrap kan je gemakkelijk meenemen naar je werk in een trommeltje. Een wrap wordt minder snel zacht en kan dus prima een ochtendje in je Mepal brooddoos worden bewaard. Een wrap is heerlijk tijdens de lunch. Daarnaast is de wrap dichtgevouwen, dus eenvoudig te eten. 

 

  1. Kies voor een pastasalade 

Wil jij zoveel mogelijk groentes eten tijdens de lunch? Kies er dan voor om alle groentjes door elkaar te mixen. Maak eenvoudig en snel je eigen salade. Wil jij extra energie bordervol eiwitten? Voeg dan pasta toe aan jouw overheerlijke salade. Tijdens een warme zomerdag snappen wij dat je toe bent aan de nodige verfrissing. Creëer een verfrissende salade met aardbeien en andere fruitsoorten. Combineer verschillende soorten met elkaar en ontdek jouw favoriete combinatie.

 

https://www.mymepal.com/