Polmanclaim
Aanbiedingen

Jouw nieuwe deurklink op Deurklinkenshop.be

Deze online shop biedt een ruim assortiment in deurklinken voor binnen en buiten, speciale deurklinken maar ook allerlei deurbeslag. Ideaal dus als je nog nieuwe deurklinken en accessoires voor je deur zoekt. Daarnaast bieden ze al hun producten voor een gegarandeerde lage prijs aan. Meer over alle voordelen lees je later in dit artikel, want we laten je eerst zien wat je allemaal in de collectie van Deurklinkenshop.be terug kan vinden.

 

De ruime collectie van Deurklinkenshop.be

Zoals de naam al doet vermoeden is de webshop gespecialiseerd in een ding: deurklinken. Er is een ontzettend ruim aanbod beschikbaar, met allerlei manieren om je nieuwe deurklink naar eigen wens en inrichting te customizen. Dat begint al met het materiaal van elke deurklink. Er is keuze uit meer dan 10 verschillende materialen, met elk hun eigen unieke kenmerk. Zo zijn bijvoorbeeld de rvs of de titanium deurklinken ontzettend makkelijk in onderhoud, maar zorgt hout voor een authentieke sfeer.

 

Ook de kleuren zijn er in veel verschillende tinten. Standaardkleuren zoals wit, zwart of zilvergrijs zijn zowel in matte als glanzende uitvoeringen te verkrijgen. Daar blijft het niet bij, want Deurklinkenshop heeft ook meerdere trendy kleuren. Wat dacht je van een gouden deurklink? Of ga voor nog iets uniekers, zoals rosé of roestkleur. Tot slot heb je ook alle vrijheid in de uitvoering en de grootte van je nieuwe deurklink. Er zijn veel opties voor het uiterlijk van je nieuwe deurklink. Je kunt kiezen voor eentje waar het slot direct aan gekoppeld zit, maar ook voor alleen een losse klink. De bevestiging aan de deur kan rond, vierhoekig of nog een andere vorm hebben. De grootte van de klink en met name het handvat is iets beperkter, maar nog steeds erg ruim.

 

Voordelen van bestellen bij Deurklinkenshop.be

Niet alleen het ruime aanbod en de gegarandeerde lage prijzen maken shoppen bij Deurklinkenshop.be aantrekkelijk. Je krijgt er bij bestellingen boven de 50 euro namelijk gratis verzending. Retourneren is nog makkelijker en gaat altijd gratis. Bestellen doe je veilig en snel via Mollie Payments, zodat je verzekerd bent van een goede betaling en eventueel ook een terugbetaling. Als je producten niet naar wens zijn, krijg je natuurlijk je geld terug. Ten slotte kun je ook makkelijk contact opnemen met de klantenservice, die je verder helpen met al je vragen, problemen of mogelijke klachten.