Polmanclaim
Image default
Aanbiedingen

Een onvergetelijke barbeque

Als de zon weer begint te schijnen en de dagen weer langer worden, betekent dat het zo onderhand weer tijd wordt voor een onvergetelijke barbeque ofwel een BBQ. Niks zo gezellig dan al je vrienden bij elkaar om met zijn allen te genieten van lekker eten en elkaars verhalen. Natuurlijk maak je salades en zorg je voor pindasaus met brood, maar het allerbelangrijkste van een BBQ is natuurlijk het vlees. Zonder vlees is er geen BBQ. Het kan lastig zijn om te kiezen waar je dat gaat halen, want een beetje kwaliteits vlees is natuurlijk wel gewenst en vaak moet je ook nog veel halen. Waarom zou je dan niet gewoon BBQ vlees bestellen?

Wat voor een vlees kan je bestellen?

Er is veel mogelijk als het om het bestellen van vlees draait, zo vind je de lekkerste stukjes BBQ vlees gemakkelijk online. Denk hierbij aan kipdij saté, worstjes, hamburgers en shaslick. Dit zijn de stukken vlees die echt niet op een BBQ mogen ontbreken en die ervoor zorgen dat iedereen wel iets heeft wat men lekker vind. Maar wil je nu een keer echt uitpakken dan kun je ook gaan voor bijvoorbeeld spareribs, picanha black angus aus of een ribeye. Deze laatst genoemde stukken vlees zijn vaak wel iets duurder, maar dan til je je georganiseerde BBQ wel echt naar een hoger niveau.

BBQ pakketten

Mocht je nou echt geen keuzes kunnen maken of heb je geen idee hoeveel vlees je moet halen voor het aantal personen dat je hebt uitgenodigd? Dan kun je ook altijd gaan voor de BBQ pakketten. Je hebt dan de keuze uit een aantal pakketten zoals; het basic pakket, het luxe BBQ pakket of het luxe grill pakket. Ook hier geldt weer dat je het zo duur kunt maken als dat je zelf wil en je hebt zo de mogelijkheid om voor een mooie prijs vanalles te proberen. Zo’n pakket is dan ook zeker een aanrader voor de BBQ fans.

Hoe gaat een bestelling

Het plaatsen van een bestelling is vrij simpel. Het werkt eigenlijk net als in iedere andere webshop, je plaatst je bestelling in de winkelwagen, je kiest zelf je bezorgmoment uit en je betaald online. Vaak is het dan ook nog zo dat je bestelling vanaf vijftig euro gratis wordt verzonden en dat je dus altijd je vlees krijgt als je zelf thuis bent. Dit is dus ideaal voor mensen die weinig tijd hebben om zelf boodschappen te doen, maar wel graag mensen over de vloer hebben voor een BBQ.