Polmanclaim
Image default
Cadeau

Wat zijn de origineelste cadeautjes?

Wat zijn de origineelste cadeautjes? Wanneer je op zoek bent naar een origineelkadootje kan het zomaar zijn dat die zoektoch niet zo soepel verloopt. Je wil natuurlijk écht iets leuks geven, maar dat is zo makkelijk nog niet! We gaan je daarom op weg helpen om het allerleukste en vooral origineelste cadeautje te vinden. Daar gaan we!

Polaroid camera

Bijna iedereen vindt het leuk om foto’s te maken. We doen dit alleen tegenwoordig bijna altijd met onze telefoon. Daar komt dan ook nog eens bij dat we dit met een social media story posten waardoor de foto na een dag weer vergeten wordt. Dat is hartstikke zonde van die mooie momenten natuurlijk! Daarom is een polaroid camera een super leuk cadeau. Hiermee kun je foto’s maken die ook gelijk uitgeprint worden door de camera zelf. Een echte fysieke foto, zonder al het gedoe dat bij ontwikkelen komt kijken.

Grote foto op canvas

Ja, we zijn fan van foto’s. Dat klopt! Ze zijn nu eenmaal heel erg leuk. En wat is er nu leuker dan je favoriete foto in een groot formaat voor aan de muur? Juist, niks! Kies de foto van de ontvanger en jou die jullie allebei het leukst vinden en laat die uitprinten op bijvoorbeeld een canvas frame.

Drank

Misschien niet het meest origineel, maar wel altijd een succesvol cadeau. Een flesje van de favoriete drank wordt altijd met een brede glimlach ontvangen. Vergeet niet de verplichte grappen er bij te maken zoals: ‘’die ga je zeker niet met me delen hè, zuipschuit!’’

 

Een gepersonaliseerde deurmat

Veel mensen hebben zo’n saaie deurmat liggen. Dat kan natuurlijk veel beter. Je kunt deurmatten laten personaliseren met een boodschap of afbeelding. Wat zet je daar dan op? Wat dacht je van ‘welkom in het hol van de leeuw’ terwijl er dan een afbeelding van de schattige kat van de ontvanger bij staat. Dat is goed hoor!