Polmanclaim

Zakelijk

Toplocatie vergaderen Amsterdam Zuidoost

Tegenwoordig wordt er steeds meer waarde gehecht aan de locatie of ruimte waarin vergaderd wordt. Het is belangrijk dat de omgeving inspirerend is, om zo het maximale uit een vergadering te halen. Denk bijvoorbeeld aan een gevarieerd uitzicht, inspirerende inrichting en bijzondere ligging.

Bent u opzoek naar een hotel in Amsterdam Zuidoost waar u zowel inspirerend kunt vergaderen als in luxe kunt overnachten? Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel vindt u maar liefst 11 verschillende vergaderzalen, variërend van 40 m2 tot 375 m2. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk en de vergaderzalen zijn van alle mogelijke luxe en moderne apparatuur voorzien, zoals een LCD-presentatiescherm akoestisch plafond, geluidswerende wanden, geluidsinstallatie en een ClickShare draadloos presentatiesysteem. Indien gewenst hoeft u zelf alleen nog maar na te denken over de inhoud van uw vergadering!

Met uitzicht over de Amstel bevindt u zich in een inspirerende omgeving, wat gegarandeerd leidt tot een vruchtbare meeting. Van der Valk Hotel Amsterdam is een hotel vlakbij de Zuidas en heeft een strategische ligging bij het internationale zakelijke district van Amsterdam. De Zuidas ligt op korte afstand van luchthaven Schiphol, nabij Station Amsterdam Zuid en de Ringweg-Zuid (A10). Zo is het hotel makkelijk te bereiken voor zowel uw Nederlandse collega’s, als voor uw collega’s uit het buitenland.

Naast vergaderen biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel verschillende arrangementen. Zo kunt u na een intensieve dag op uw gemak bijkomen onder het genot van een heerlijk diner. Na het diner kunt u vervolgens van een goede nachtrust genieten in een van de luxe kamers of suites. Ook beschikt het hotel over een wellnesscenter, kunt u gebruik maken van de fitnessruimte en een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad op het dakterras.

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden en verschillende arrangementen bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Neem dan contact op met de afdeling Meeting & Events via meetingevents @ valk.amsterdam. com of bel naar 020 80 01 100 en zij helpen u graag verder.

https://www.vandervalkamsterdam.com