Polmanclaim
Image default
Alarmsysteem

Sleutels van Scootmobiels zijn identiek

Onlangs is bekend gemaakt dat de sloten van scootmobiels vrijwel nutteloos zijn. Het blijkt namelijk dat de sloten van scootmobiels allemaal gebruik maken van dezelfde sleutel. Dit houdt in dat je met een sleutel elke scootmobiel kunt openen en starten die je tegenkomt. 

 

De gebruikers van deze scootmobiels zijn geschokt. De sloten waar ze jarenlang op vertrouwd hebben blijken onveilig. 

Op de website van de Lockpicking Universiteit is hier meer informatie te vinden. De Lockpicking Universiteit is een website die eerlijke informatie biedt over de werking en betrouwbaarheid van sloten. Al eerder hebben zijn rapport gedaan van belangrijke ontdekkingen op het gebied van veiligheid. 

Normaal houden de beoefenaars van de sport lockpicking veel van deze methodes geheim om misbruikt te voorkomen. Maar het oneerlijk voor consumenten die vertrouwen op de werking van hun sloten om ze met een leugen te laten leven.

Wanneer je namelijk zo afhankelijk bent van een apparaat als een scootmobiel dan is het belangrijk om ook echt te kunnen vertrouwen op de sloten die de veiligheid ervan horen te waarborgen. In zulke gevallen is het essentieel om een waargetrouw beeld te hebben van de veiligheid die sloten bieden.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/scootmobiel-sleutels-hetzelfde/