Polmanclaim
Image default
Electronica en Computers

Ontvang onafhankelijk ICT advies over het gebruik van software licenties binnen uw bedrijf

Wilt u geen risico’s lopen over het gebruik van illegale software binnen uw bedrijf, vraag dan onafhankelijk ICT advies voor uw organisatie aan een bedrijf met kennis van zaken. Illegaal gebruik van software kan u op een flinke boete komen te staan, maar dat is niet alles. Het is ook zeker geen goede reclame voor uw bedrijf als in de openbaarheid komt dat er binnen uw organisatie gebruik werd gemaakt van software waarvan het licentiebeheer niet in orde was. Wilt u ongestoord kunnen werken en dit ook aan uw personeel kunnen garanderen, zorg dan voor een correct gebruik van de programma’s op uw computers.

Wie kan u voorzien van gedegen onafhankelijk ICT advies?

Als u zelf geen of onvoldoende kennis van zaken heeft over het licentiebeheer of andere zaken die met uw ICT omgeving te maken hebben dan kan goed advies zeer welkom zijn. U kunt voor vragen over licentiebeheer terecht bij OnnIT in Nieuw-Beijerland. Wilt u dat de licenties binnen uw bedrijf goed geregeld zijn en problemen voorkomen? Neem dan zeker contact met hen op voor onafhankelijk ICT advies. Illegaal gebruik van software kan ertoe leiden dat het gebruik van het ene op het andere moment wordt geblokkeerd. Dan kunt u per direct niet meer werken, wat verstrekkende gevolgen kan hebben.

Laat het licentiebeheer uitvoeren door een deskundige

Maak gebruik van de mogelijkheid voor onafhankelijk ICT advies voor uw bedrijf als u zelf geen tijd of kennis heeft om het licentiebeheer in de gaten te houden. U betaalt voor onafhankelijk en deskundig ICT advies altijd een scherp tarief en weet zeker dat u ongestoord gebruik kunt maken en blijven maken van de programma’s op uw computer of laptop die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering. Neem dus contact op met OnnIT als u deze belangrijke taak wilt uitbesteden aan mensen met de juiste kennis van zaken.

Gerelateerde artikelen

Voordelen van een beveiligingscamera op je werkplek

Laat tijdsregistratie goed regelen

Keuze uit een ruim aanbod aan refurbished laptops en computers