Polmanclaim
Image default
Aanbiedingen

Moet alle raamdecoratie binnen je huis matchen?

Huiseigenaren worden overspoeld met vragen als ze hun huis opknappen of een opknapbeurt plannen. Er is zoveel te overwegen en te beoordelen voor je een keuze voor je huis kunt gaan maken. Wat je ook kiest het moet kunnen passen bij de muurkleur, de bestaande inrichtingsstijl van de kamer en de kleuren van het meubilair. Elk van deze heeft invloed op de keuze die je maakt, anders zal de raamdecoratie dat je kiest niet mooi terugkomen in het totaalplaatje van je woning.

Elke kamer is anders

Elke kamer heeft een andere rol te spelen in ons leven. Ze hebben verschillende behoeften en aan die behoeften moet door raamdecoratie tegemoetgekomen worden. Eén enkele raambehandeling kan niet aan al onze behoeften tegemoetkomen.

Woonkamer

De woonkamer is de plaats waar je gasten ontvangt en een band met je gezin opbouwt. Je hebt stijlvolle en mooie raambekleding nodig, zoals transparante gordijnen of vouwgordijnen, die een vorstelijke en elegante look geven aan de kamer, en wil je stoffen die een zachte gloed van licht binnenlaten.

Slaapkamers

Slaapkamers zijn de plaatsen waar je rust en privé momenten met je gezin doorbrengt en de hoogste eis is het behoud van je privacy en het tegenhouden van de lichtinval voor een diepe ondoorbroken slaap. Verduisterende rolgordijnen en verduisterende vouwgordijnen, zijn een uitstekende keuze van raambekleding voor je slaapkamers, omdat ze een mooie combinatie van lichtfiltering, lichtblokkering en privacy mogelijk maken.

Badkamers & keukens

Badkamers en keukens hebben een hoge vochtigheidsgraad en worden gedurende langere tijd aan vocht blootgesteld. Je hebt raambekleding nodig die tegen vocht kan, niet snel kromtrekt of afbladdert, gemakkelijk onderhouden en schoongemaakt kan worden en ook goede privacy biedt. Hout en stof hebben de slechtste relatie met water, want ze raken na verloop van tijd beschadigd. Kunsthouten, vinyl en aluminium jaloezieën zijn een fantastische keuze voor deze kamers.

Dit betekent dat als je stoffen jaloezieën in je slaapkamer gebruikt, je dezelfde niet kunt gebruiken voor je badkamers en keukens. Evenzo werken aluminium jaloezieën als geweldige raamdecoratie voor badkamers, maar ze zien er misschien niet zo vorstelijk en elegant uit als hout of stof, en deze kwaliteiten zijn essentieel voor kamers als woonkamers en slaapkamers.

https://www.raamdecoratie.com