Polmanclaim
Image default
Kunst en Kitsch

Maak nu gemakkelijk je eigen schilderij!

Zou je heel graag een schilderij willen maken, maar kun je dit niet (zo) goed? Dan maakt dat nu helemaal niet meer uit. Voor volwassenen nu ook schilderen op nummer. Zo krijg je een doek waar kleine (of grotere) vakjes op staan. In deze vakjes staan nummers. Elk nummer staat voor een kleur en zo weet je welke kleur je op die plek moet schilderen. Doordat je al die vakjes gaat inkleuren krijg je uiteindelijk een heel mooi schilderij. En dat terwijl je er niet voor hoeft te kunnen schilderen. Misschien moet je wel een beetje tussen de lijntjes kunnen schilderen, maar dat hoeft verder niet teveel moeite te zijn. Zo kun je uren bezig zijn met een rustgevende activiteit wat uiteindelijk en bevredigend resultaat geeft. Met schilderen op nummer voor volwassenen heb je binnen no-time een prachtig schilderij op je muur hangen.

Verschillende moeilijkheidsgraden

Voor ieder schilderij heb je verschillende moeilijkheidsgraden. Zo kunnen alle volwassenen schilderen op nummer. Zo heb je iets wat makkelijk is, iets moeilijker en een stuk moeilijker. Je kunt zelf kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Wil je juist uren zoet zijn met een project, dan kun je het beste niet de makkelijkste versie kiezen.

Schilderen op nummer voor volwassenen

Je zou misschien denken dat het iets is voor kinderen, maar schilderen op nummer kan ook zeker iets voor volwassenen zijn. Het is namelijk erg ontspannend om bezig te zijn met een schilderij. En door te schilderen op nummer weet je ook nog eens dat het een mooi eindresultaat wordt. En je hoeft natuurlijk niet tegen andere volwassenen te zeggen dat je een klein beetje hulp hebt gehad bij het maken van je kunstwerk. Een schilderij staat prachtig in je huis en zo geniet je er ook nog eens van.