Polmanclaim
Zorg

In een particulier verpleeghuis krijgt elke bewoner echte persoonlijke tijd en aandacht

In het nieuws is het vaak onderwerp van gesprek dat er in verpleeghuizen te weinig tijd is voor de bewoners, maar gelukkig is dat in een particulier verpleeghuis niet het geval. Hier hebben de medewerkers namelijk nog wel volop tijd en aandacht voor de bewoners. Tijd voor een praatje, gezellige activiteiten met de medebewoners of vervoer naar of van het ziekenhuis? In de particuliere ouderenzorg bij Compartijn behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Hier wordt samen met elke bewoner bekeken hoe zij het liefst hun dag indelen. Met veel aandacht voor de eigen levensvisie van de bewoners, kan elke bewoner zijn of haar dagen naar eigen wens doorbrengen.

Een appartement wat voelt als thuis

Het inrichten van het appartement is één van de dingen die belangrijk is om het in een particulier verpleeghuis ook als een echt thuis te laten voelen. Daarom mogen alle ouderen bij Compartijn hun appartement zo inrichten als zij zelf willen. De appartementen zijn ruim en luxe opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo is er in elk appartement een aansluiting voor zowel tv, radio, internet en alarmering. Het voelt daardoor niet aan als een verpleeghuis, maar is ondertussen wel van alle benodigdheden voor goede zorg voorzien. Dat is waar particuliere ouderenzorg om draait.

Elk particulier verpleeghuis heeft eigen voorzieningen

Naast de standaard aanwezige voorzieningen zoals een ruime huiskamer heeft elk particulier verpleeghuis diverse voorzieningen. Zo zijn er in meerdere huizen een wellness en een bibliotheek aanwezig. Ook worden er in elk huis verschillende activiteiten georganiseerd, zodat er een zinvolle dagbesteding ontstaat. Daarnaast heeft elk huis een gastenkamer, zodat uw familie of vrienden indien gewenst ook altijd kunnen blijven slapen. Want een hoge kwaliteit van leven, betekent ook veel tijd door kunnen brengen met vrienden en familie. Bij de particuliere ouderenzorg van Compartijn wordt hier volop gelegenheid voor geboden.